Tafta Kumaş

Tafta, sert elbiseleriyle gevrek bir kumaş olup gelin elbiseleri ve akşam önlükları gibi şekillerini tutan giysiler için uygundur. Bir yüzey parlaklığı var, ancak saten gibi yansıması yok.

TÜM ÇEŞİTLERİMİZ TIKLAYINIZ. 

Tafta Kumaş

Tafta Kumaş

Klasik Tafta, hafif bir parlaklık ile hafiftir ve vücut ve hacim sağlamak için giysilerde kullanılabilir. Kırışık Tafta’nın kırışmış, yükseltilmiş bir dokusu vardır ve bu da güzel bir parlaklıktadır. Giysi veya ev dekorasyonunda projeye daha fazla tasarım ve doku kazandırmak için kullanılabilir. Streç Tafta’nın daha parlak bir parlaklığı var. Streç vücuda takılan giysileri kolaylaştırır. Düğme Tafta, ön kısımda düğme görünümlü tasarımlar oluşturmak için elastik bir iplikle belirli alanlarda toplanır. Petal Tafta, yapraklı, dokunmuş görünüm ve hisse sahiptir ve konfeksiyon ve ev dekorasyonunda kullanılabilir.

TÜM ÇEŞİTLERİMİZ TIKLAYINIZ. 

Taft  – lüks giysiler için kumaş. Neden? Çok basit. Taft kendisi ondan oluşturulan herşey bir lüks olamaz böylece mükemmel. Hatta muhteşem.

sıkıca bükülmüş ipliklerden dokunan, doğal tafta (bu arada, kelime “dokuma” anlamına gelir) virajlarda titremesini

Tafta Kumaş

Tafta Kumaş

büyük derin kırışıklıkları ortaya koymaktadır.

TÜM ÇEŞİTLERİMİZ TIKLAYINIZ. 

Denir ki ünlü Bizans imparatorluk mor – Bu tam da tafta olduğunu.

türleri tafta

Bugünün tekstil dünyasında, tafta bulabilirsiniz, yüksek kaliteli ipek ve suni elyaftan hem yarattı. Gerekir Açıklamaya – Bir elbise layık hükümdar oluştururken size yardımcı olacak ve sadece ne elbise içindir ne kumaş.

TÜM ÇEŞİTLERİMİZ TIKLAYINIZ. 

salonları ve evlerde  Kazan’da bulunan, harika bir fiyata Avrupa üreticilerinin önde gelen tafta çeşitli satış sundu. Ve şimdi her biri hakkında biraz daha.

TÜM ÇEŞİTLERİMİZ TIKLAYINIZ. 

ipek tafta

Tafta kullanan üretim doğal ipek – olan, tabii ki, günlük kumaş, ama özel durumlarda için vazgeçilmez olduğunu. Bu doku benzersiz özelliklere sahip olduğu için bu tür tafta fiyatı oldukça yüksektir: o, higroskopik hipoalerjenik ve çevre dostudur. gardırop ipek akan elbiseler ile karşılaştırıldığında, kalın ipek tafta yapılmış elbise orijinal ve kesinlikle benzersiz bakacağız.

TÜM ÇEŞİTLERİMİZ TIKLAYINIZ. 

Önceki Yazı
Sonraki Yazı
Yorum bırakın

Yorum bırakın